23948sdkhjf

Marcus er udlært og klar til flere udfordringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Marcus Schmidt Christensen er udlært elektriker fra EL:CON i Roskilde d. 13. februar 2020.

 

Marcus har prøvet kræfter med både entreprise og service i løbet af sin læretid i Roskilde. Serviceleder Claus Andersen fortæller da også, at Marcus har været god til selv at opsøge de opgaver, han gerne vil arbejde med. ”Marcus ville gerne prøve at køre service, og derfor rakte han selv ud efter opgaverne. Han er en dygtig medarbejder, som er god til at tage selvstændigt ansvar og tage opgaverne på sig”, udtaler Claus.

Marcus har været glad for begge afdelinger og har især værdsat muligheden for at prøve flere ting af. ”Det har været fedt at være begge steder, men det er især spændende at køre service. Der er så mange forskellige opgaver, så der bliver man altid udfordret”, fortæller Marcus.

Fremtiden ser også ud til at byde på flere spændende udfordringer for Marcus. ”Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med CTS eller med Building Management System. Jeg har lært om det på skolen, og det lyder virkelig spændende, så jeg kunne godt se mig selv gå i den retning”, fortæller Marcus.

Opbakningen fra Roskilde har Marcus i hvert fald med sig: ”Han er rigtig dygtig og vellidt, så han har helt sikkert en anbefaling med sig fra os”, siger Claus.

Tillykke til Marcus!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.064