23948sdkhjf

Patrick er udlært elektriker fra EL:CON Middelfart

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Den 7. februar 2020 er Patrick Stage udlært elektriker fra EL:CONS afdeling i Middelfart.

Læretiden i Middelfart har budt på lidt af hvert for Patrick, som har nået at arbejde med både service, bygningsautomatik, projekt og sikring. Det har været et stort plus for Patrick, som holder af afveksling i arbejdet og kan lide, når hverdagen ikke er den samme. Derfor er det også en særlig opgave, der er favoritten. ”Jeg kan især godt lide at køre service, for der kommer man flere steder i løbet af dagen og skal løse mange meget forskellige opgaver”, fortæller Patrick.

Serviceleder Bjørn Pannach har været glad for at have Patrick med på teamet i Middelfart. ”Patrick er rigtig dygtig og en meget vellidt medarbejder. Han kan arbejde selvstændigt og stabilt, og man kan regne med, at han altid yder en god indsats”, fortæller Bjørn og fortsætter: ”Han har arbejdet med mange forskellige opgaver, mens han har været her, og han er altid klar på at prøve noget nyt”.

Patrick har ikke fastlagt sine planer for karrieren endnu, men overvejer om fremtiden skal byde på et arbejde ved et tavleværksted. Anbefalingen fra Middelfart er i hvert fald sikret: ”Vi havde gerne beholdt Patrick, så han har selvfølgelig en stor anbefaling med sig herfra”, fortæller Bjørn.

Stort tillykke med svendebrevet Patrick!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.063