23948sdkhjf

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Datamarked ApS

Få en god pris på dit gamle IT-udstyr hos Datamarked. Vi opkøber større partier brugt elektronik hos erhvervspartnere med henblik på genbrug. Er du vores næste samarbejdspartner?

Har jeres virksomhed brugt IT-udstyr på lager, der ikke anvendes mere? Hvis I sælger jeres udstyr i god tid kan I både tjene penge og skåne miljøet. Vi kommer nemlig gerne med et tilbud på jeres brugte IT-udstyr.

Hvad skal I gøre for at komme af med udstyret?

For at komme af med dit gamle udstyr, sender du blot en e-mail til mig på lb@datamarked.dk med en kort beskrivelse og liste over udstyret, hvorefter jeg kontakter jer. I tilfælde af væsentligt store mængder, kan vi lave aftale om besøg for besigtigelse af jeres brugte udstyr.

Alt opkøbt udstyr bliver testet og renset inden det bliver genbrugt. Såfremt jeres computere indeholder følsomme data, kan vi tilbyde jer at slette jeres harddiske, så de bliver umulige at genskabe.

Vi opkøber følgende typer af IT-udstyr:

  • Bærbare computere – primært Apple, Lenovo, HP og Dell.
  • Stationære computere – inkluderer iMacs fra Apple.
  • Computerskærme.
  • Smartphones og tablets – primært iPhone og iPad.

OBS. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager partier af minimum 20 enheder og at udstyret maksimalt må være 8 år gammelt. Læs mere om Datamarked her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Datamarked ApS

Østre Fælledvej 16
9400 Nørresundby
Danmark
Datamarked ApS

Billeder & videoer

Sælg din Apple iMac til Datamarked til en god pris

Send til en kollega

0.063