23948sdkhjf

Idéoplæg til Kongelunden - Aarhus Kommune

| Medlemsnyhed | Indrykket af Friis & Moltke A/S

FRIIS & MOLTKE har sammen med Mette Bruun, BRUUNSBO Byudvikling uopfordret fremsendt en idé-skitse for området Kongelunden til Aarhus Kommune.


Den 23. december 2019 fremsendte vi på eget initiativ en julehilsen til Aarhus kommune, Salling Fondene og Henrik Lind vedhæftet en arbejdsmappe, der indeholdt et idéoplæg for området Kongelunden. Mappen skulle inspirere og gavne den videre proces med udviklingen af området.

Vi har lyttet, læst og iagttaget de seneste års aktiviteter, handlinger og drøftelser for området og har valgt at komme med et bud, der tilgodeser en lang række ønsker, krav, værdier og behov. Både de menneskelige, sportslige, klimamæssige, landskabsmæssige, økonomiske, politiske, følelsesmæssige, historiske og kulturelle.

Det kræver en særlig indsats og særlige hensyn, når et område som Kongelunden skal udvikles. Ud fra en helhedsorienteret og holistisk tilgang har det været vores ambition at udarbejde et forslag, der bidrager til fællesskabet og tiltrækker mennesker. Det er der på smukkeste vis skabt en unik mulighed for, for Aarhus Kommune og dens borgere ved Salling Fondene og Henrik Linds flotte tilsagn om donationer til udviklingen af området Kongelunden.

Læs mere på www.friis-moltke.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Friis & Moltke A/S

Åboulevarden 1
8000 Aarhus C
Danmark
Friis & Moltke A/S

Send til en kollega

0.13