23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nicholaisen-partner udmærket med Innovationsprisen på Ligna messen 2011

Prisoverrækkelsen: Set fra venstre Uwe Schreiner (DRW-Verlag), Prof. Dr. Frieder Scholz (Hochschlule Rosenheim), Venjakobs administrerende direktør Otto Nüsser og Andreas Heinzmann (Schuler Consulting)

Den tyske leverandør af sprøjtelakerings- og tørreanlæg, Venjakob Maschinenbau GmbH & Co. KG i Rheda-Wiedenbrück, har for anden gang i år modtaget en flot førstepris for sine innovative produkter.

For 18. gang i træk har en Ligna-ekspertjury sammensat af repræsentanter fra træindustrien på messen nomineret de mest innovative tekniske nyheder og udnævnt en vinder blandt de deltagende produkter.

Foran 58 andre nominerede kom Venjakob i år ind på en flot førsteplads med det nye farveskift-system i lakeringsanlægsserien ”Ven Spray Perfect”.

Kort fortalt drejer det sig om et automatiseret farvemanagement-system, som muliggør farveskift på få sekunder i løbende drift. Anlægget kan også arbejde med tokomponentlak, der doseres og blandes i den integrerede farveskift-enhed.

Farveskift i overfladelakeringsanlæg varer med dette system kun mellem 30 til 60 sekunder, og anlægget kan mere end bare det: På grund af den korte strækning mellem system og sprøjtepistoler reduceres mængden af lakspild, rengøringsprocesserne forenkles, skyllemiddelforbruget reduceres og den mængde lakrester, der skal bortskaffes, mindskes betragteligt.

Systemet kan indsættes til alle gængse lak- og tokomponentlak-typer og kan håndtere op til 7 forskellige farver. Det åbner helt nye muligheder mht. rationel, fleksibel lakering i selv små styktal.

Det er anden gang i år, at Venjakobs nye serie ”Ven Spray Perfect” vinder en anerkendt pris. Tidligere i år modtog Venjakob designprisen iF Product Design Award 2011 for designet på sprøjtelakeringsanlægget, der danner centrum for den nye serie.

For yderligere information kontakt Nicholaisen på +45 86 92 47 11

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Send til en kollega

0.047