23948sdkhjf
Del siden
Annonce

1 års jubilæum hos Colour Compagniet A/S

Colour Compagniet A/S's 1. leveår har været spændende og udfordrende. Vi er i dag 11 medarbejdere - og vores omsætning vokser stødt.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for den flotte modtagelse af vores virksomhed. Vi har i dag ca. 70 danske virksomheder rundt i hele landet som kunder. Succeskriterierne har været at vi for vore kunder har øget kvalitetsniveauet samtidig med at omkostningsniveauet er faldet som følge af ændrede og optimeret produktionsprocesser.

Vores vision er, at være den bedst kvalificerede og foretrukne samarbejdspartner indenfor overfladebehandling af træ, plast og metal m.m.

Vi tilbyder et højt niveau af kvalitet, fleksibilitet, service samt miljørigtig fremstilling. Samtidig vil vi være nyskabende - eksperimentere med nye metoder, materialer og løsninger til fordel for vore kunder. Vi har en strategi om øget vækst og tilgang af nye forretningsområder. Vi er altid åbne over for nye idéer, som vi sammen med vore kunder løser i fællesskab. Ring til os - og vi kommer gerne forbi og kommer med vores indspark.

På vores hjemmeside www.colourcompagniet.dk kan I få et overblik over hvad vi står for og hvilke muligheder vi kan tilbyde lige netop Jeres virksomhed eller hvilke løsninger vi kan lave for private.

Drifkraften for os er at have hjertet med i alt, hvad vi foretager os, skabe sammenhæng imellem det vi siger og det vi gør, således at der skabes energi, mod, styrke og tillid.

Vi ønsker alle kunder og samarbejdspartnere rigtig god og forhåbentlig solrig sommer.

Vi holder ferielukket i ugerne 29, 30 og 31.

På gensyn.

Colour Compagniet A/S
Stougaardsvej 2-4
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32936598
P nummer: 1016066040

Send til en kollega

0.05