23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar 25% på DraftSight netværkslicenser

DraftSight til 2D CAD-tegning og 3D Design gør det muligt at konstruere, redigere og vise DWG filer. DraftSight er et nemt, overskueligt og meget effektivt program.

Netop nu kan du spare 25% på DraftSight netværkslicenser.
DraftSight Enterprise og Enterprise plus er den ideelle løsning til større organisationer med flere brugere og/eller lokationer - få omfattende værktøjer til modellering, produktion, laserskæring, 3D print og meget mere. Inkluderer teknisk support, implementering og netværkslicenser. Slå til nu - kampagnen er kun i en begrænset periode.
Klik og læs mere om DraftSight kampagnen her >>

DraftSight til 2D CAD-tegning og 3D Design
Med DraftSight kan du oprette, redigere, vise og Mark-up-kommentere enhver form for 2D og 3D DWG-fil med større intuitivitet, hastighed og effektivitet. - et 2D CAD program der løser opgaven!
Læs mere og DraftSIght her >>

Få en gratis prøveversion i 30 dage
Gratis prøverversion af DraftSight i 30 dage. Ønsker du at starte din trial nu, skal du blot registrere dig via dette link - klik her >>

Ønsker du at høre mere om vores DraftSight kampagne, få en uforpligtende snak eller tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 200 392 eller på info@edge-team.com

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Send til en kollega

0.031