23948sdkhjf

EFSEN UV & EB Technology omstrukturerer

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

De to nye sektioner er ‘ICAD® Technology’ og ‘UV & EB Technology’.

Flemming Madsen er blevet forfremmet til General Manager for EFSENs UV & EB afdeling og Thomas Efsen vil fokusere på udvikling af ICAD® teknologien samt overordnet salg.

I de seneste år har EFSEN UV & EB TECHNOLOGY udviklet ICAD® teknologien – hvilket muliggør et højere niveau af proceskontrol end de nuværende løsninger på markedet. EFSEN er vokset signifikant i de forgange år og nu er tiden inde til at opdele ansvaret i virksomheden i to forretningsområder – for fortsat at kunne fastholde vores hurtige og agile dialog med vores kunder.

Den nydefineret ’UV & EB Technology’-afdeling er den gamle velbevarede EFSEN-virksomhed, velkendt for distribution af markedsledende teknologier indenfor UV og EB fra Heraeus, EIT, Excelitas, Vela UV, PCTebi i Skandinavien, de baltiske lande og Polen.

Med 7 års erfaringer hos EFSEN, er Flemming Madsen den 1. november blevet forfremmet til General Manager for EFSENs UV og EB forretningsområde. Flemmings fokus bliver at ekspandere vores UV og EB aktiviteter på markedet med fortsat at udvikle og opretholde dialogen med kunder og leverandører.

Den nye ICAD® Technology-afdeling vil fokusere på udvikling af applikationer og teknologier, der inkluderer vores inline UV kontrolleret system – kaldet ICAD® - for brancher, der kræver et højere niveau af proceskontrol og dokumentation. Thomas Efsen vil fokusere på at udvikle ICAD® samt blive ansvarlig for salg af produkter indenfor begge forretningsområder.

Vi mener at denne nye organisationsstruktur samt Flemmings udbredte kendskab og forståelse for EFSENs forretning, vil medvirke til at fortsætte udviklingen af EFSENs DNA, som en teknologi-orienteret virksomhed med kunden i fokus. Hermed at vi fortsat kan bidrage til at sætte agendaen for fremtidens teknologistandarder indenfor strålingsteknologi samt levere sikrere og bedre slutbrugerprodukter.

Læs nyheden på vores hjemmeside her.

 

Hold dig opdateret

Nyheder om UV & EB teknologi direkte i din mail-indbakke - Tilmeld vores nyhedsbrev her

Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her

Medlemsnyhed

Send til en kollega

0.063