23948sdkhjf

Cirkulær økonomi som forretningsmodel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Hvordan bruger du standarder, audits og certificering til at skifte til en cirkulær økonomi forretningsmodel?

Bæredygtighed er ved et vendepunkt, idet regeringer og virksomheder søger nye måder at bekæmpe klimaforandringer samt graden af ​​plastaffald i fødevareindustrien og verdenshavene. I mange år har virksomheder fokuseret på at reducere deres miljøpåvirkning; i dag er de på udkig efter at imødekomme fremtidige kunde- og myndighedskrav.

Virksomheder gentænker deres bæredygtighedsstrategier og skifter til en cirkulær økonomimodel. Denne vedvarende energidrevne model for produktion og forbrug kræver, at virksomheder bevæger sig fra lineære forretningsmodeller til et lukket kredsløbssystem for ressourcer og produkter.

Derfor kan du glæde dig til Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020, hvor Mark Fraser, Innovation & Sustainability Business Development Manager, og Michael Poulsen, Lead Auditor, vil præsentere og diskutere, hvordan Bureau Veritas kan hjælpe din virksomhed mod en cirkulær økonomimodel gennem Circular+ Framework, ved at bruge ISO 14001 miljøstandarden og ISO 50001 energistandarden til at være mere effektive i eksisterende funktioner og ISO 20400 til bæredygtigt indkøb.

Så sæt kryds i kalenderen den 9. januar og bliv klogere på, hvad cirkulær økonomi er, og hvordan du kan bruge standarder, audits og certificering til at skifte til en cirkulær økonomi forretningsmodel.

Læs mere...

Præsentationen vil være på engelsk.

 

Har din virksomhed vedtaget en cirkulær økonomimodel ... eller har den planer om det?

Så håber vi, at du vil deltage i vores globale undersøgelse af cirkulær økonomi og dele dit syn på muligheder og udfordringer ved at ændre den måde, din virksomhed gør forretninger på.

Det tager kun 5 minutter af din tid og alle deltagere får indsigt i undersøgelsens resultater.

Deltag i undersøgelsen her...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.062