23948sdkhjf

Et godt indeklima og øger arbejds effektiviteten.

| Medlemsnyhed | Indrykket af DFI-Gruppen A/S

Kvik Production har atter valgt at lade DFI-Gruppen A/S projektere og montere ventilationsanlæg, denne gang i deres administration.

Nyt ventilationsanlæg til medarbejderne i administrationen hos Kvik Production A/S i Vildbjerg

Kvik Production stod over for et indeklimaproblem i deres kontorlandskab. En øget personbelastning medførte, at der var behov en forbedring af ventilationsløsningen.

Rumtemperaturen på kontorer og mødelokale skulle holdes nede, samtidig med, at der skulle være sund luft med det rette CO2 niveau til medarbejderne.

Løsningen som David Hansen har projekteret, indebærer et ventilationsaggregat placeres på taget, hvorfra kanaler føres ned til kontor- og mødelokaler. Indblæsningen føres til alle lokaler og udsugningen sker via gangarealet og separat i storrumskontoret. Alle rum er enkelte zoner, som styres efter VAV-princip, dog styres strålevarmen i bygningsafdelingen i forhold til udsugningstemperaturen fra gangarealet.

Byggeperiode november 2019


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DFI-Gruppen A/S

Sverigesvej 8
7480 Vildbjerg
Danmark
DFI-Gruppen A/S

Billeder & videoer

DFI-Gruppen Ventilation udsugning procesudsugning komfortudsugning indeklimaDFI-Gruppen Ventilation udsugning procesudsugning komfortudsugning indeklima

Send til en kollega

0.129