23948sdkhjf

Københavns største trappeudstilling er netop åbnet

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

Nu kan sjællandske boligejere og nybyggere se på trappe i Glostrup.

Trappefirmaet WOOD STEP har netop åbnet Københavns største udstilling af sin slags på adressen Naverland 1 C i Glostrup. Det nye flotte showroom afløser den gamle brandstation i Rødovre, som siden 2005 har dannet ramme om WOOD STEP's sjællandske udstilling af trapper.

”For 7 ud af 10 starter køb af trappe i dag i udstillingslokalet,” forklarer salgschef Jacob Ravn. ”Derfor var pladsen i Rødovre blevet for trang. Det er en længere proces, med mange overvejelser, at købe en trappe. Og selvom en stor del af vores trapper kan nærstuderes i vores digitale showroom, så er det langt fra det samme som at komme ind i en fysisk udstilling, hvor man kan se og røre udsnit af modeller, men også få en snak med en trappeARKITEKT<sup>®</sup>. Det giver en større tryghed, for ofte er det den snak, der hjælper en kunde rigtigt videre i processen med at finde en god løsning.”

Udvidede åbningstider og nyt ansigt
For at imødekomme de mange ekstra besøg i udstillingen har WOOD STEP ansat endnu en trappeARKITEKT® som kan hjælpe med at servicere besøgende. Tobias Bruun vil fremadrettet være en del af det stærke faglige team, der tager imod kunder i Glostrup.

Tobias Bruun er salgsuddannet, men har også den praktiske erfaring, som er vigtig, når man skal vejlede kunder i at træffe rigtige valg i et trappekøb: Han har en tømrerbaggrund og har beskæftiget sig med salg og kunderådgivning i tidligere jobs. Tobias kommer oprindeligt fra Skagen, men har boet i hovedstadsområdet i flere år.

Med mere plads og ekstra bemanding er også åbningstiderne i udstillingen udvidet. Der er åbent for besøg af både private kunder og erhvervskunder i Glostrup, alle dage fra kl. 9 til 15. Det er dog stadig en god idé lige at ringe forud og tilkendegive, at man kommer forbi. 

Læs mere om den nye udstilling og ansættelse af ekstra konsulent i Glostrup  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Send til en kollega

0.078