23948sdkhjf

Super messedag hos Dorch & Danola på fredag!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Fredag d. 8. november kl. 9, eller kl. 00.00 på dorchdanola.dk, åbner Super Festool Dag-messen hos Dorch & Danola. Du får super tilbud, demonstrationer og nyheder hele dagen i håndværkerbutikken i Odense og på dorchdanola.dk.

På fredag bliver dørene åbnet for en masse lækre indslag på Dorch & Danolas matrikel i Odense.
Oplev bl.a. SawStop på en bordrundsav, der stopper klingen, så snart den kommer i kontakt med en finger, eller i dette tilfælde en pølse.
Du får også muligheden for, for første gang i Danmark, at se Festools Systainer3, altså 3. generation af systainere. De vil være installeret i Botts smarte bilindretning til håndværkerbiler, som du selvfølgelig også får muligheden for at se, røre og opleve helt tæt på. Se hele dagens program her.

Ud over alle disse lækre nyheder, vil der være rig mulighed for at se tonsvis af demonstrationer af et bredt udvalg af Festools og andre leverandørers produkter. Og selvfølgelig få noget med hjem til samlingen til superlave priser!

Vi kører nemlig også en masse super tilbud i forbindelse med dagen, både i butikken, men også i webshoppen dorchdanola.dk, hvor tilbuddene kører fra kl. 00.00 til 23.59 hele fredag d. 8. november. Du kan se alle dagens tilbud i vores klikbare katalog lige her.

Så hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi Odense, bliver du ikke snydt for de ekstra lave priser på både Festool og mange andre stærke mærker.

Vi glæder os til at se dig, enten i Odense eller på dorchdanola.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.078