23948sdkhjf

Omklædningsfaciliteter hos CrossFit AROS bygget i containere

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Hos CrossFit Aros stod man overfor en mindre udfordring i forbindelse med etablering af nye omklædningsfaciliteter. Løsningen blev fundet sammen med ALPHA Containers og 8 containere blev leveret og ombygget til flotte facilteter.

OMKLÆDNINGSRUM AF CONTAINERE SOM RÅT ELEMENT 

De 8 stk. 20’ containere viser sig nu i CrossFit AROS som omklædningsfaciliteter, der er oppe under loftet. Dette er b.la. til praktisk fordel for CrossFit AROS, der under omklædningsfaciliteterne har gjort plads til reception og lounge. Inspirationen til disse omklædningsfaciliteter lavet af containere kom fra Tyskland, hvor Claus Aagren opfangede et projekt magen til. En container kan have utallige praktiske funktioner, og kan desuden også gøres til noget på et æstetisk plan.

“Jeg vil til hver en tid anbefale ALPHA til alle andre, der skal i gang med et projekt med containere af en hver som helst type. Den grundlæggende indstilling om at alt kan klares er en fornøjelse, og så har samspillet bare været perfekt – både i udarbejdelse og udvikling til eksekvering- og økonomi aftale,” fortæller Claus Aagren.

”I dette projekt udgør containerne både en løsning for et praktisk behov, men bidrager også til det rå miljø i CrossFit AROS. Containere kan sagtens komme til udtryk på en raffineret måde, og det ser man specielt i spil i dette projekt,” forklarer direktør hos ALPHA Containers, Tina Ruskjær.

Vil du vide mere om projektet eller har du spørgsmål til et projekt hvor containere kunne være en god løsning? Kontakt os på telefon 70 21 01 24 eller send en mail til info@alphacontainers.dk

Du kan også læse mere om projektet hos CrossFit AROS ved at klikke her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Send til en kollega

0.094