23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sælger du eller overvejer du at sælge gods til Norge?

Når danske virksomheder tager hul på deres eksport- eller internationaliseringsstrategi, så vender mange blikket mod markeder som Norge, og det er ikke helt uden grund.

Norge ligner nemlig Danmark på rigtig mange områder. Det er derfor forholdsvis enkelt at komme i gang med at afsætte dine varer til den norske befolkning. Men før du gør det, er der flere ting du skal være opmærksom på.

For at eksportere gods til Norge skal du sørge for, at eksportregistrere din virksomhed på virk.dk. Dette er helt essentielt. Derudover skal du være opmærksom på, at Norge er ikke medlem af EU, og derfor gælder reglerne om fri handel ikke, når du skal fragte gods fra Danmark til Norge.

Det betyder, at dine varer skal fortoldes. Satsen for tolden afhænger af, hvilket produkt du sender. At sikre korrekt fortoldning kan godt være temmelig kompliceret, hvis du ikke er rutineret på området. Gøres det forkert bliver det desværre oftest en forsinkende og dyr affære. For at minimere risikoen for fejl, anbefaler vi derfor, at du tilkøber denne ydelse hos din transportør eller en tredjepart. 

Hos PostNord Logistics kan vi varetage den komplette toldprocess
I PostNord er vi særligt stærke indenfor toldhåndtering, og varetager gerne hele toldprocessen fra start til slut. Med egne fortoldningsafdelinger i Kolding, Svinesund (ved den norske grænse) og i Oslo, har vi en lokal tilstedeværelse ved essentielle toldknudepunkter, som sikrer en flydende og effektiv toldproces. Med markedets skarpeste priser på håndtering af fortoldning, behøver du derfor ikke gøre det selv eller benytte dig af en tredjepart til udførelsen af dette.

Skal vi hjælpe dig med at transportere dit gods til Norge?
Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular her og få et uforpligtende tilbud eller kontakte vores specialist Michael Møller direkte på + 45 52295001 / michael.moller@postnord.com

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.047