23948sdkhjf

Oliebehandling af trægulve

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

I denne gratis TRÆfakta folder bliver du klogere på metoder til oliebehandling af trægulve samt olietyper. Folderen er udviklet i tæt samarbejde med professionelle gulvlæggere.

Branchevejledningen omhandler metoder til oliebehandling af trægulve baseret på hærdende olietyper. Den er udviklet i samarbejde med leverandører og gulvlæggere. 

Retningslinjerne er vejledende og kan bruges som grundlag for planlægning og vurdering af olieringsarbejde på trægulve. Instruktionerne er generelle og erstatter ikke leverandørens vejledninger for oliebehandling.

» Læs den gratis pjece om oliebehandling af trægulve

I samarbejde med det Det faglige forum for trægulve og professionelle gulvlæggere, har Træinformation udgivet 10 pjecer med vejledende retningslinier for træbaserede gulve i forhold til anvendelse, lægning, vedligeholdelse og efterfølgende vurdering.

Du kan bruge pjecerne som udgangspunkt for egne krav i udbudsmateriale, ved afleveringsforretning, ved foretagelse af syn og skøn eller i byggesager med henvisning til vejledningerne.

Pjecerne henvender sig til alle, der arbejder med trægulve, herunder projekterende og udførende samt leverandører og private forbrugere.

 » Læs eller download pjecerne


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.079