23948sdkhjf

Er der farveforskel på trægulvet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

Hvad gør man, når der er farve- og strukturforskelle på trægulvet? Det kan du læse om i denne gratis guide der behandler vurdering af farve- og strukturforskelle ved nye trægulve samt udbedring af slidte trægulve.

Trægulve ændrer udseende med tiden på grund af lyspåvirkning, overfladebehandling, rengøring og slid. Ændringerne er forskellige om gulvet er nyt eller taget i brug. Branchevejledningen gennemgår farve- og strukturforskelle ved:

  • Nye trægulve og reparation af nyere gulve
  • Udbedring af slidte gulve
  • Hvidlaserede og indfarvede overflader

» Læs den gratis pjece om farveforskelle på trægulve 

I samarbejde med det Det faglige forum for trægulve og professionelle gulvlæggere, har Træinformation udgivet 10 pjecer med vejledende retningslinier for træbaserede gulve i forhold til anvendelse, lægning, vedligeholdelse og efterfølgende vurdering.

Du kan bruge pjecerne som udgangspunkt for egne krav i udbudsmateriale, ved afleveringsforretning, ved foretagelse af syn og skøn eller i byggesager med henvisning til vejledningerne.

Pjecerne henvender sig til alle, der arbejder med trægulve, herunder projekterende og udførende samt leverandører og private forbrugere.

 » Læs eller download pjecerne


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.062