23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvist: Riisfort gør os agile på markedet

Kvist er en global møbelproducent med godt 800 ansatte, hvoraf de 150 er i Danmark. Kundeporteføljen tæller prominente og kvalitetsbevidste kunder, og Riisfort er en uundværlig samarbejdspartner, der bidrager med kvalitetsmaterialer og -rådgivning.

Igennem de sidste 50 år har Kvist Industries produceret kvalitetsmøbler for danske og udenlandske designvirksomheder. Deres kunder tæller blandt andet prominente danske designvirksomheder som Hay, Fredericia Furniture og Muuto. Siden 90’erne har Riisfort været fast leverandør af et stort udvalg af overfladematerialer, og Kvist nyder godt af virksomhedens store varesortiment og viden inden for laminater.

– For os er kvaliteten af produkterne det vigtigste. Derfor er Riisfort også en vigtig samarbejdspartner grundet deres store sortiment af kvalitetsprodukter og viden om overfladematerialer, siger Morten Møller Christensen, der er Strategic Procurement Manager hos Kvist.

Virksomheden har siden begyndelsen haft vokseværk, og historikken tæller blandt andet opkøb og fusioner. I alt har medarbejderne mere end hundrede års akkumuleret erfaring inden for møbelindustrien.

Agilitet er en forudsætning
Indenfor møbelbranchen er det en forudsætning, at man kan følge markedets udvikling. Derfor gør de hos Kvist en dyd ud af at følge markedstendenserne i møbelproduktionen nøje. Morten Møller Christensen peger derfor også på Riisforts løsningsorienterede natur som et væsentligt succeskriterie i samarbejdet.

– Vi har af og til kunder, der har stærke holdninger til, hvilke materialer møblerne skal laves af, og her er den konstruktive sparring med Riisfort rigtig vigtig for os, siger Morten Møller Christensen.

Om det er en levering, som skal hurtigt frem, eller rådgivning om hvad der rører sig inden for overfladematerialer, er Riisfort en vigtig allieret.

– Det er en stor styrke, at Riisfort både laver store og små serier. Hvis vi for eksempel har brug for mere af en given type laminat, kan vi typisk få det leveret fra dag til dag, Derudover er Riisfort gode til at pege på det bedst mulige materiale til et specifikt møbel – og hvor der muligvis også kan spares nogle penge, siger Morten Møller Christensen.

Et bredt og stabilt samarbejde
Linoleum, laminater, krydsfiner, spånplader, MDF-plader og ABS-kanter tæller blot nogle af de produkter, som Riisfort regelmæssigt leverer til Kvist. Og samarbejdet bliver gradvist tættere.

– Jeg tror, vi benytter os af alt fra Riisforts produktpallette, siger Morten Møller Christensen og fortsætter:

– Riisfort er en stor leverandør for os. Som virksomhed er vi selvfølgelig interesserede i, at leverandøren også er her i morgen, så vi har en stabil forretning, og sådan er det bestemt med Riisfort.

Generelt giver Morten Møller Christensen udtryk for, at de hos Kvist er glade for det konstruktive samarbejde med Riisfort, der i høj grad skyldes en positiv og ærlig dialog.

– Vi har generelt en åben og ærlig dialog om alt fra priser til problemstillinger, afslutter Morten Møller Christensen.

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015
P nummer: 1000446030

Kontaktperson

HTR
Heidi Th. Rasmussen
Marketingkoordinator
+45 87 47 70 39 htr@riisfort.dk

Send til en kollega

0.031