23948sdkhjf

Iværksætter etablerer værksted i Spørring v. Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Junget A/S

-Når man som Nikolaj Jørgensen dropper det sikre job for at udleve drømmen som møbelsnedker, er det essentielt at få startet rigtigt.

På det lille værksted i Spørring uden for Århus drømmes der stort om unika køkken- og inventarløsninger i et gedigent design. Men enhver drøm om at være selvstændig møbelsnedker tager udgangspunkt i en hverdag og i en produktion, som skal fungere.
 
I opstarten af NJ Denmark har Nikolaj derfor valgt at samarbejde med Junget om at finde de rette maskiner til hans produktion. Indtil videre er det blevet til en nyere brugt Altendorf F45 Elmo rundsav, en brugt finerpresse, en brugt afretter og et nyt Spänex udsugningsanlæg.  
 
-Det har været altafgørende at finde nogle maskiner til mit værksted, som fungerer godt, og jeg vil være sikker på, at leverandøren kunne servicere maskinerne efterfølgende, forklarer Nikolaj, mens han tænder for Altendorf saven.  Jeg smiler for mig selv, hver gang jeg starter denne rundsav, siger han med et nik i retning af Michael Hald, key account manager hos Junget. Denne Altendorf sav er bare kram og en fornøjelse at arbejde med. 
 
Nikolaj skynder sig da også lige til at demonstrere rundsavens laser, som tydeligt viser, hvor saven vil skære i træet. Markeringen gør det nemmere at skære den helt perfekte kant – første gang. Laseren hjælper ham til at minimere spild og effektiviserer hans opskæring.

At bringe træet til live og i funktion er noget, som Nikolaj brænder for, og der arbejdes i stort set alle træsorter hos NJ Denmark. Nikolaj rådgiver gerne sine kunder, inden de vælger træsort.  Elm er efter hans mening en lidt overset træsort, hvis egenskaber og udtryk minder meget om eg. Elm er dog billigere, og ønsker man et unikt køkken med et personligt islæt til en acceptabel pris, så er elm et godt valg. 

Kigger man rundt i værkstedet tyder alt på, at virksomheden er kommet godt fra start. En god ordre på inventar til en ny beværtning i Århus optager pladsen, og løbende opgaver med restaurering af gamle møbler laver Nikolaj i dag mest for hyggens skyld og for at pleje interessen for sit håndværk.

For mere information om Altendorf rundsave -klik her

Du er også altid meget velkommen til at kontakte Junget for at få mere at vide.
Tel 89365500

Medlemsnyhed

Indrykket af
Junget A/S

Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Junget A/S

Billeder & videoer

Tilfreds kunde fremviser nyere brugt Altendorf F45 ELMO

Send til en kollega

0.078