23948sdkhjf

Nye muligheder og øget sikkerhed fra GLASSOLUTIONS

| Medlemsnyhed | Indrykket af GLASSOLUTIONS A/S

Sidste efterår fortalte GLASSOLUTIONS om udvidelse af afdelingen i Kjellerup. Nu er alt på plads med forenklet logistik og mulighed for at yde endnu bedre service til kunderne via et nyt hærderi, et sliberi samt en heat-soak testovn.

Ny hærdeovn ændrer hverdagen
De nye muligheder giver et optimeret flow i produktionen, og det er særligt sliberiet samt hærdeovnen, der gør den helt store forskel. ”Vi har tidligere hentet det hærdede glas hjem fra udlandet, hvilket kunne betyde lange leveringstider” oplyser produktionsdirektør Jesper H. Rasmussen, "men vi er nu glade for at kunne tilbyde vores kunder danskproduceret hærdet glas til fantastiske leveringstider" tilføjer han.

Med hærdeovnen har GLASSOLUTIONS nu fuld kontrol med produktionen af hærdet glas og kan tilbyde en samlet levering uden behov for at kontakte andre leverandører.

Heat-soak testovn øger sikkerhed for kunderne
GLASSOLUTIONS har som nævnt også investeret i en heat-soak testovn. Dette er gjort på baggrund af en øget kundeefterspørgsel på at heat-soak teste glas.

En heat-soak test kan foretages for at undersøge, om glasset indeholder indeslutninger af nikkelsulfid. Alle float-glas indeholder nikkelsulfidpartikler, men i sjældne tilfælde kan disse blive indesluttede, når glasset hærdes. Opstår der indeslutninger, risikerer man, at glasset springer på et vilkårligt tidspunkt. Dette kan udgøre en risiko for både kunde og slutbruger. I testen opvarmes glasset til 300-400 grader og nedkøles igen. Skulle glasset indeholde nikkelsulfidindeslutninger, springer det med det samme og kasseres.

Samlet set betyder GLASSOLUTIONS’ seneste investeringer altså en optimeret service for kunderne og dermed også, at de har bedre mulighed for at yde en god service til deres egne kunder.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt via glassolutionsdk@saint-gobain.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GLASSOLUTIONS A/S

Industriholmen 61
2650 Hvidovre
Danmark
GLASSOLUTIONS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109