23948sdkhjf

Besøg scanOtech og SAMES KREMLIN på HI Messen i Herning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

scanOtech og SAMES KREMLIN deltager på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning den 1.-3. oktober 2019

Flere end 700 udstillere og et væld af spændende events udgør hi Tech & Industry Scandinavia. 
Når messen åbner dørene den 1.-3. oktober 2019, er det 56 år siden vi åbende dørene til den første hi-messe. Igennem årene er messen blevet samlingspunkt for hele industrien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

scanOtech og SAMES KREMLIN vil på messen vise den nyeste teknologi og flere spændende nyheder indenfor udstyr til pulver- og vådlakering.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Vor leverandør SAMES KREMLIN SA Frankrig er kendt og respekteret over hele verden for sin høje kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

                                Du mærker forskellen - også efter handlen
 
                                                    Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094