23948sdkhjf

RotoSub udvikler 40 % hurtigere med Solid Edge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nextage ApS

Virksomheden RotoSub, der ligger i Linköping i Sverige, designer lydløse ventilatorer. I april 2018 besluttede den innovative virksomhed sig for at udskifte sit CAD-system til Solid Edge, en CAD-løsning fra Siemens Digital Industries.

“Vi havde brug for et kraftfuldt modelleringsværktøj, der kunne håndtere vores ventilatorblades komplekse, asymmetriske og kurvede geometri. Solid Edge klarer dette helt perfekt, hvilket sikrer os bedre resultater end vores tidligere løsning,” fortæller RotoSub CEO Lars Strömbäck.

 RotoSub har netop modtaget en ordre fra NASA på lydløse ventilatorer, der skal reducere støjen for astronauterne ombord på den internationale rumstation ISS. Projektet sigter mod at benytte RotoSub-teknologi på NASAs deep space-missioner, hvor det påvirker astronauternes helbred negativt, hvis de er udsat for støj gennem længere tid.

 “Vi bruger Solid Edge i alle nye projekter,” siger Lars Strömbäck. “Udviklingen af modellerne til NASA-ordren går mindst 40 procent hurtigere med dette nye CAD-system, og vores kunder drager også fordel af de tidsbesparelser og lavere omkostninger, vi opnår ved at bruge Solid Edge.”

 KeyShot rendering: en positiv overraskelse ved Solid Edge
En uventet, men meget velkommen fordel ved Solid Edge for Lars Strömbäck, var KeyShot. Ved at importere modeller i KeyShot kan RotoSub hurtigt og nemt skabe præcise 3D-renderinger og animationer af et produkt. Dette gør RotoSub i stand til at vise fotorealistiske renderinger af produkter til en kunde.

 Vores kunder tror ofte, at vi allerede har fremstillet deres produkt, når vi har vist dem en KeyShot-rendering, fordi renderingen er så realistisk. Dette får kunden til at føle tryg i forhold til slutresultatet, hvilket vi drager nytte af ved salget,” forklarer Lars Strömbäck., der er CEO, RotoSub:

 https://www.nextagegroup.com/dk/kunder/rotosub-solid-edge

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nextage ApS

Glarmestervej 16B
8600 Silkeborg
Danmark
Nextage ApS

Send til en kollega

0.108