23948sdkhjf

Innovative containersikringsløsninger til enhver belastning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ubro SystemPac A/S

Cordstrap tilbyder containersikringsløsninger til enhver belastning (let, medium, tung), som er konstrueret til at beskytte alle typer gods og minimere driftsomkostninger ved at maksimere tid- og omkostningseffektivitet.

Med den innovative AnchorLash HD-applikation, som er tilpasset godssikring i medium vægt (op til 18 ton), tilbyder Cordstrap nu containersikringsløsninger til enhver belastning, hvor lasten sikres på en nem og konsistent måde inden for bare 10 minutter.

Ud over at være fuldt certificerede og operere med standardiserede lastplaner, som holder lasten i den rigtige position, sikrer containerløsningerne maksimal tidseffektivitet og optimal sikring af godset. Containerløsningerne fra Cordstrap kan klares af én mand og tager kun mellem 8-10 minutter at sikre afhængig af belastningen, hvilket gør løsningerne op til 3 gange hurtigere end andre løsninger på markedet. Tilmed sikres optimal sikring af lasten. AnchorLash og AnchorLash HD bruger det stærkeste eksisterende sikringspunkt i containeren - ankerpunktet - for at give optimal sikring af belastninger på op til 11 og 18 ton under transport. CornerLash er den eneste løsning på markedet, der bruger det stærkeste punkt i containeren - hjørnestolperne - for at opnå optimal sikring af op til 30 ton i transit.

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige containersikringsløsninger, så kontakt vores dygtige produktspecialist Christian på tlf.: 26 73 76 10 eller på mail: cl@ubro-systempac.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ubro SystemPac A/S

Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Danmark
Ubro SystemPac A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094