23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Keflico fejrer FSC® Friday 2019 med fokus på Fotosyntesen

I Keflico er træ en del af vores DNA.

Og vi arbejder hårdt på at fremme anvendelsen af især FSC®-certificeret træ, der sikrer, at træet har en bæredygtig sporbar oprindelse og kommer fra skove, hvor der er garanteret en bæredygtig bearbejdning og bestand. Det falder os derfor helt naturligt at fejre fotosyntesen på FSC Friday 2019.

Træ er kernen og hjertet i Keflico, hvilket også fremgår af blandt andet vores logo og størstedelen af vores produkter. Så hvis ikke det var for fotosyntesen, der omdanner CO2 og vand til ilt og “træ” ved hjælp af sollyset, så fandtes verdens mest klimavenlige byggemateriale og Keflico’s eksistensgrundlag slet ikke.

Firmatur til byggeri i FSC® certificeret træ
Keflico fejrer dagen ved at samle de ansatte for at besøge et større byggeri på Bavnehøj Allé, hvor facaden er beklædt med Accoya®. Accoya er en af Keflico’s mest veldokumenterede bæredygtige træsorter, der består af acetyleret (naturligt modificeret) Radiata Pine, som kommer fra sporbar og bæredygtig skovdrift i New Zealand. Træet er både FSC® Mix 70 % certificeret, Cradle 2 Cradle Gold certificeret og Svanemærket.

Et bredt og dybt sortiment af bæredygtighedscertificeret træ og plader
Takket være vores bæredygtige indkøbspolitik, abejder vi i Keflico hver dag fokuseret på at fremme brugen af bæredygtighedscertificeret træ og træbaserede plader. Som en central del af arbejdet med vores indkøbspolitik er målet for 2020, at halvdelen af alt træ, der købes og sælges af Keflico, skal have en bæredygtig, certificeret og sporbar oprindelse. Den øgede efterspørgsel efter bæredygtighedscertificeret træ, som blandt andet Accoya, betød at Keflico nåede sit delmål for 2018 med 42 %, hvor målet var sat til 40 %.

Se efter FSC og PEFCTM mærket på vores produkter, eller kontakt os på tlf. 9813 3544 for at få vores sortiment af certificerede produkter oplyst.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Send til en kollega

0.047