23948sdkhjf

Nye muligheder for at kontrollere dit lys!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Loevschall A/S

Styr dit lys trådløst, via en app eller hop med på Smart Home bølgen.

Med en SingleWhite Controller eller en MultiWhite Controller kan du styre alle dine tilknyttede lys via din telefon, ved hjælp af en trådløs fjernbetjening eller simpelthen bare ved at bede Google eller Amazon om at styre det for dig!

Hvordan? Du kobler controlleren til din driver, følger vores enkle installationsmuligheder – og så er du klar!

Det sparer dig både tid og dyre installationer og med de nye styrringsmuligheder, får du et væld af nye muligheder med dit lys.

 

Styr dit lys via en trådløs fjernbetjening

Loevschall har udviklet en trådløs fjernbetjening, som både er ledningsfri og uden batterier. Den kører på kinetisk energi, og du kan derfor placere den lige dér, hvor du mangler en lyskontakt. Det er både en smartere, mindre installationsskrævende og billigere måde at have en dæmpbar lyskontakt end de traditionelle kontakter.

 

Styr dit lys i en app

Når du henter den tilknyttede app til din telefon, får du et væld af smarte muligheder. Her kan du tænde, slukke, dæmpe (og skifte farve, hvis du har en MultiWhite Controller). Men du kan også skemalægge dit lys, for eksempel så alt lys slukker kl. 07:00 når du ved, du skal ud ad døren, så behøver du ikke bruge tid på at tjekke om lyset nu ér slukket, og du sparer både tid og elregninger.

Du kan f.eks. også lave specielle skemaer til dit lys, når du er ude at rejse for at få det til at se ud som om, der er nogen hjemme, for eksempel ved at indstille lyset til at tænde hver nat kl. 00:00.

 

Styr dit lys via stemmestyrring med Google eller Amazon

Hop med på Smart Home bølgen! Med en SingleWhite eller MultiWhite Controller fra Loevschall kan du styre dit lys via stemmestyrring og bede Google Home eller Amazon Alexa om at styre dit lys. Det giver dig også adgang til Google eller Amazon’s app, hvor du nemt kan skabe et overblik over alle dine smart home kompatible produkter.

 

Alle disse styrringsmuligheder – én type controller!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Loevschall A/S

Nikkelvej 11
8940 Randers SV
Danmark
Loevschall A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094