23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et nyt alternativ til franske skruer

SSH er navnet på en ny type skrue fra Simpson Strong-Tie som bl.a. kan erstatte de gamle franske skruer. Skruen som er udstyret med et Hex hoved med integreret TX-recess er ligeledes velegnet til montage af bygningsbeslag i bærende samlinger.

Nemmere at arbejde med

Sammenlignet med franske skruer giver SSH skruerne op til 20% bedre bæreevneværdier. Kombinationen af Hex hoved med integreret TX-recess giver en nemmere og mere fleksibel installation og sammenlignet med franske skruer har SSH et meget lavere iskruningsmoment og installeres nemt med en almindelig skruemaskine. Der er desuden ikke behov for at bore for.

Nem fastgørelse af beslag

Hovedgeometrien er optimeret til beslag hvilket øger overførslen af kræfter. De kraftige skruer monteres i beslagenes bolthuller og det er f.eks. nok med to SSH skruer ved montage af en standard bjælkesko på en bjælke. Man har derved sparet en del tid ved denne installation samt adskillige beslagskruer eller søm. Skruen er desuden, ligesom en lang række øvrige skruer fra Simpson Strong-Tie, coated med den unikke Impreg®+ coating, der betyder at skruerne kan anvendes udendørs.

CLT installation med færre skruer

SSH skruen udmærker sig desuden ved at være anvendlig sammen med Simpson Strong-Tie’s beslag til montage af CLT elementer. Fordelen er her igen at man kan nøjes med langt færre iskruninger sammenlignet med fastgørelser med beslagskruer eller søm. Simpson Strong-Tie forventer at lancere flere nye løsninger til CLT i 2020.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Kontaktperson

FL
Frederik Lindgaard
FLindgaard@Strongtie.eu

Send til en kollega

0.031