23948sdkhjf

Geotech oplever tidsbesparelser og øget produktivitet med NX CAM og proces-kompetence fra NEXTAGE

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nextage ApS

Ved hjælp af eksperter fra NEXTAGE, som er Geotechs leverandør af NX CAM fra Siemens PLM Software, er der udviklet nye processer og løsninger, der hjælper Geotech til at forkorte produktionstiden og øge præcisionen både i maskiner og leverancer. 

Ingeniørfirmaet Geotech udvikler, fremstiller og sælger innovativt geoteknisk feltudstyr såsom borerigge, CPT, PVT-målere mv. Kunderne er organisationer og virksomheder, der udfører geotekniske undersøgelser samt underleverandører til disse. 

I foråret har Geotech sammen med NEXTAGE arbejdet med at effektivisere processerne i NX CAM. Resultatet er enklere eller automatiserede opgaver og et øget genbrug af information om, hvordan man placerer detaljer i maskinen, eller hvilke værktøjer der skal bruges. Desuden er den administrative del af arbejdet reduceret drastisk ved forbedret anvendelse af NX CAM.

Jorge Gonzalez er CNC-programmør og håndterer desuden fræse- og svejsemaskine på Geotech. Jorge er ansvarlig for at planlægge fræsemaskinernes drift, og arbejder også med at udvikle nye metoder til at bearbejde detaljerne i Geotechs fræse- og svejsemaskiner.

"Nu bruger jeg NX CAM på alle detaljer, såvel gamle som nye. Det sparer meget tid på hver detalje, der varierer afhængigt af, hvor avanceret den er", siger Jorge Gonzalez.

NX CAM letter også arbejdet med at programmere fræsemaskinerne. Dette gælder især detaljer med komplicerede konturer.

"NX CAM gør det nemmere at beregne mere avancerede geometrier og programmere maskinen til at udføre dem. Det er en velkommen hjælp, når tiden er knap, hvilket sker af og til," siger Jorge Gonzalez.

 

 

Læs mere om Geotech og NEXTAGE’s NX CAM her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nextage ApS

Glarmestervej 16B
8600 Silkeborg
Danmark
Nextage ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.159