23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanhugger øger internationalt fokus og får ny hjemmeside

Med den nye hjemmeside, markerer JW Industri, der ejer Scanhugger, et øget fokus på maskiner til neddeling af træ på det internationale marked. Dette kommer med et stærkt forbedret digitalt tilstedevær.

Øget internationalt fokus
Med den nye hjemmeside vil Scanhugger få et øget fokus på det internationale marked. JW Industri, der ejer Scanhugger har allerede 10 internationale forhandlere, der repræsenterer Scanhugger på fire af de fem kontingenter, men ambitionsniveauet er højere.

“Den nye hjemmeside, er en del vores tiltag til at øge kendskabsgraden i både ind og udland,” udtaler direktør John Winther og fortsætter; “vores forhandlere gør det meget godt, men vi ser bestemt gode muligheder for at vækste på det internationale marked.”  

Bygget med passion
Scanhugger er bygget og designet af mennesker, der arbejder med stor passion for maskinerne. Vores erfaring med at udvikle og fremstille maskiner relateret til træaffaldsreduktion er mere end et job – det er en livsstil. Vi gør dette hele dagen – hver dag – og vi elsker det! Når du arbejder med os, kan du forvente mere det almindelige.

Mange år erfaring indenfor træindustrien
I mere end 40 år har Scanhugger udviklet og fremstillet maskiner relateret til neddelingen af træaffald, og udnyttelse af træ som resurse. Scanhugger-udstyret er installeret og serviceret i træindustrien over hele verden. Flishuggere kan kombineres med et komplet udvalg af muligheder og hjælpeudstyr. Dette gør Scanhugger i stand til at bygge nøglefærdige træneddelingssystemer.

BESØG HJEMMESIDEN HER

Scanhugger
Smedevej 7
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36540982

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032