23948sdkhjf

AIRMIX® 15C25 & 30C25 udstyr reducerer energi og malingsforbrug = mindre CO2

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Det kompakte Airmix® malingsanlæg giver enestående finishkvalitet og høj overførselseffektivitet op til 86% (EN 13966-1) hvilket betyder væsentlig mindre malingsforbrug.

Et innovativt pumpe design og høj kvalitet af komponenter giver driftsikkerhed, accelererende præstationer og sikrer samtidigt simpel og nem vedligeholdelse, let rensning og farveskift med et minimum forbrug af fortynder. Omkostningerne er reduceret til et minimum.

Airmix® Xcite pistolen giver en exceptionel finish, høj produktivitet og væsentlige malingsbesparelser hvilket er lig med mindre CO2.

Udstyret fås henholdvis som 15:1 og 30:1 i trykforhold og ydeevne 1,5 l - 4,5 l pr. minut.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

 

                                 De mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109