23948sdkhjf

Nemt at få pålidelige HVAC-sensorer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Sensorer, motorer og ventiler – få det hele fra én leverandør: Belimo

En omfattende serie af sensorer supplerer Belimos store udvalg af ventiler og motorer til HVAC-anlæg. Dermed kan du få alle komponenter hos én leverandør med dag til dag levering til hele Danmark fra Belimos store lager i Skanderborg. Det er med andre ord nemt at få sensorer med, når du bestiller ventiler og/eller motorer.

Bredt udvalg af sensorer
Og det uanset om du ønsker sensorer til måling af temperatur, fugtighed, luftkvalitet (CO2, VOC m.m.), tryk (luft, vand) eller flow (med ultralydsmåling). Eller en sensor, der kombinerer forskellige målinger.

Pålidelige og nemme at integrere
Pålidelige sensorer er essentielle for at HVAC-anlægget kører optimalt. Så temperatur og luftkvalitet giver god komfort, og bygningens energiforbrug holdes nede. Hvis du ønsker at integrere sensorerne i et bygningsautomatik- og reguleringssystem, er det også nemt. Alle Belimos sensorer er kompatible med de mest anvendte systemer med BACnet og Modbus.

Nem at montere og tilslutte
Belimos sensorer er desuden nemme at installere og tilslutte. Dels kan monteringspladen tages af og bruges som boreskabelon, og dels har sensorerne modulære kabelfittings, så det er nemt at tilslutte de kabler, der skal til – alt efter hvordan sensorerne skal installeres.

Schweizisk kvalitet med lang garanti
Belimos sensorer er – ligesom Belimos ventiler og motorer – pålidelig, schweizisk kvalitet. Alle produkter bliver testet, før de forlader fabrikken, og der er 5 års garanti på alle Belimos produkter.

Find mere viden om Belimos sensorer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.11