23948sdkhjf

EFSEN demonstrerer 3D UV-hærdning teknologi for medicinsk udstyr på Medical Technologi Ireland

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

For tredje år i træk vil EFSEN UV & EB TECHNOLOGY udstille på med-tech messen og konferencen, Medical Technology Ireland.

Den 25-26. september åbner Galway Racecource dørene op for to dag med dialog, networking og fremvisning af innovative teknologier og produkter indenfor medicinalindustrien. Mød os på stand nr. 3 (Ground Floor) til en dialog omkring UV-binding og UV-hærdning af 3D produkter til medicinsk brug.

Vi vil demonstrere 3D UV-hærdningsteknologien fra Vela Technologies, som vi er europæisk distributør af. Vela teknologien er ideel til UV-binding og UV-hærdning af 3D produkter til medicinsk udstyr, såsom kateter og guidewires. Vela teknologien udmærker sig ved at hærde uniformt på alle overflader - 360 grader rundt om produktet. Det giver en mere konsekvent og kvalitetsbevidst hærdning med bedre produkt egenskaber, såsom hæftning og hårdhed.

I Vela teknologien er der indbygget et Dose-Control software, som gør det muligt at dokumentere eksponeringen for hvert enkelt produkt.

Let’s talk 3D UV-hærdning

Vi ses på stand 3, Ground Floor.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, venligst kontakte os for en dialog omkring, hvordan du kan drage nytte af denne Vela teknologi.

Klik her for yderligere information.

Få billet til messen - Registre dig gratis her.

 

Hold dig opdateret

Nyheder om UV & EB teknologi direkte i din mail-indbakke - Tilmeld vores nyhedsbrev her 

Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her

 

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064