23948sdkhjf

Så er der nyheder fra Festools hovedland!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

De spændende nyheder inkluderer bl.a. den nye akku vinkelsliber AGC 18, diamantskæreren DSC-AGC 18, nye 50mm bits, samt mini-systaineren med gennemsigtigt låg til 50mm bits.

Alle varerne kan forudbestilles nu, men kan først afsendes fra 1. september. Frem mod 1. september laver vi mere detaljerede opslag om hver nyhed, så følg med på sociale nyheder, i nyhedsbrevet, på Dorch & Danola-bloggen og på www.dorchdanola.dk.

 Alt i alt bliver det en god Festool-sommer og –efterår!

 Festool akku vinkelsliber AGC 18
Den nye vinkelsliber fra Festool, AGC 18 har en indkapslet, kulfri motor og elektronik, hvilket gør den både mere robust, holdbar, fuldstændig støvresistent og giver den en længere levetid. AGC 18 har et trinløst regulerbart omdrejningstal, der giver dig mulighed for at tilpasse antallet af omdrejninger specifikt til det materiale, du arbejder med.

 Festool har også gjort meget ud af vinkelsliberens ergonomi. Konstruktionen er lavet, så den er behagelig at have i hånden og nem at håndtere. Samtidig er der lagt vægt på en lav vibrationsværdi, så rystelserne forstyrrer dit arbejde så lidt som muligt.

Festool akku diamantskærer DSC-AGC 18
På samme måde som den nye vinkelsliber, har DSC-AGC 18 den indkapslede EC-TEC-motor, der både er kulfri, enormt støvresistent, robust, holdbar og har en længere levetid.

Udover at være batteridrevet, er en nyhed ved denne model, at den har en speciel udsugningskappe, der sørger for at 95% af støvet bliver transporteret direkte hen til udsugningen.

Udsugningskappen er også lavet så smart, at den giver et godt udsyn til skæringsstedet, og den kan tilmed åbnes let, hvis du skal lave kantnære snit.

Festoolo Mini-systainer T-LOC SYS-CE MINI 1 TL TRA
Den lille systainer fås kun i en begrænset omfang, har et gennemsigtigt låg og kan indeholde det helt nye bitsæt med 12 50mm lange bits til CENTROTEC-systemet.

Bitsættet kan også fås også separat som 6-bitsæt uden systainer, som 12-bitsæt til SYS T-LOC med integreret rum i låget eller separat.”

Festool sommer kamapgne
Der er kommet en masse nye tiltag fra Festool hen over sommeren, bl.a. en cashback-ordning, hvor du kan få op til kr. 800,- tilbage, når du køber en ny Festool maskine. Og du har vel også set kampagnen på 18V akku save, hvor man får et gratis bluetooth-batteri med? Ellers kan du læse mere om det hos Dorch & Danola her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.093