23948sdkhjf

Hjalte er udlært elektriker hos EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Hjalte Bech Thomsen er udlært elektriker den 10. juli 2019 hos EL:CON i Aarhus. Den nye elektriker har i dén grad benyttet sig af mulighederne for at komme i rotation i flere forskellige EL:CON-afdelinger gennem sin læretid.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Jeg kan klart anbefale, at lærlinge i EL:CON benytter sig af muligheden for at komme i rotation. Jeg har fået mulighed for at beskæftige mig med nye, spændende fagområder, og man bliver hurtigt en del af holdet i den afdeling, man bliver tilknyttet. Jeg har lært en masse nye kollegaer at kende og fået nye netværk«, forklarer Hjalte.

Hjalte startede i Serviceafdelingen i Aarhus, hvor han efter sit grundforløb i Esbjerg og flytning til Aarhus skrev kontrakt for hele sin læretid med EL:CON. Han har siden været tilknyttet afdelingerne for både Sikring, Projekt, Forsyning og Automation i sine rotationsophold af hver tre måneders varighed.

»Vi har haft fornøjelsen af at have Hjalte hos os i Serviceafdelingen. Han har vist et stort engagement i de opgaver, han er involveret i. Hans modenhed gør det naturligt for ham at gå forrest i de opgaver, han har fået tildelt ansvar for. Han er en god holdspiller og er meget vellidt blandt sine kollegaer i EL:CON«, forklarer serviceleder Flemming Konradsen, der er glad for, at Hjalte har takket ja til at fortsætte i EL:CON som udlært elektriker.

Især opholdet i EL:CONs forsyningsafdeling husker den nyudklækkede elektriker som tre måneder med fagtekniske udfordringer og oplevelser: »Det var megafedt at arbejde med højspænding. Forsyningsholdet har givet mig en god faglig indsigt i et anderledes område, der er en lille niche med specifikke opgaveløsningsmodeller og -forholdsregler«. Hjalte tilføjer, at han desuden er »fagligt mærket« for altid – for i dag kan han ikke køre forbi højspændingsmaster uden at tænke på opgaverne i afdelingen.

…Og så er der da også sjove minder fra tiden hos kollegaerne i Automation i Hornslet:-)

YAB og coaching
Hjaltes nysgerrighed og tilgang til elfagets mange facetter har også bragt ham ind i EL:CONs Young Advisory Board (YAB). Han én af de ni unge ansatte fra den såkaldte generation Z, der sammen med EL:CONs ledelse mødes og drøfter forskellige fagrelevante emner: »Det er fedt at få indflydelse og komme med input til ledelsen i EL:CON og opleve, at vi unge bliver taget alvorligt«.

Et andet af Hjaltes interesseområder er coaching i forbindelse med træning, kost og livsstil. Derfor har han taget et 18 ugers coachingforløb, som har blandt andet har ført til, at han lige nu er instruktør for 22 kunder i Fitfactory (Herbalife): »Hver mandag hele sommeren igennem træner vi sammen ude i det fri i Botanisk Have, det er sjovt og interessant at følge deltagernes udvikling gennem forløbet«.

Stort tillykke med svendebrevet Hjalte:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.158