23948sdkhjf

Den Danske Fællesstand Bygg Reis deg 2019 partner i Det Norske Byggemøtet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Underleverandører

På den danske fællesstand på Bygg Reis Deg 2019 er gennemgående tema Træ i Byggeri - der er indrettet særlig standområde - udstillerne får her egen stand podie Kontakt knud - 20253277 - knud.hareskov@cfu.as

Invitation til at deltage –Kom med på Bygg Reis Deg 2019

 Den Danske Fællesstand på Bygg Reis Deg 2019 – partner i Det Norske Byggemøtet

 Træhusbyggeri med dansk inspiration  Se standen Her

Bygg Reis Deg organisationen har inviteret den danske fællesstand og dets udstillere med som partner og deltagere i den nye store satsning på konferencer, seminar og workshop ”Det Norske Byggemøtet” , som skal  føje en ny dimension til Bygg Reis Deg - fra handelsplads til også at være et unikt mødested for videns udveksling på højt plan samt netværks-og innovationsdriver.

To gange taletid på seminar og præsentation af jeres træhusprojekter, - inventar, - komponenter og – udsmykning  på Norges største byggemesse Bygg Reis Deg i Lillestrøm til efteråret. Det må have Jeres interesse?

For det er hvad arrangørerne af den danske fællestand (Ambassaden og CFU - Center for Underleverandører) tilbyder to danske arkitektfirmaer og en lille håndfuld danske producenter.
Taletiden er på ét af de mange seminarer der holdes, mens præsentationen af jeres træhusprojekter og – elementer sker på den danske fællesstand, hvor hver deltager får et individuelt areal på 5-6 m2 med møde/udstillingspodie stillet til rådighed, samt mulighed for at afholde korter seminar på netværksområdets præsentationspodie. Se jeres plads på fællesstanden Her - eller på vedhæftede oversigt.

Intet er helt gratis - så deltagelsen koster DKK 18.500, hvori er indeholdt bl.a. udsendelse af promovering af jeres deltagelse til developere, private-offentlige bygherrer.

 

For yderligere oplysning kontakt:                   

Knud Hareskov  

Mob 20253277

Mail: knud.hareskov@cfu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Center for Underleverandører

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125