23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interesseret i materialeteknologi? Og testfaciliteter?

Vil du gerne have et overblik over de laboratorier og testfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv? Og mere specifikt inden for materialeteknologi? Så tjek portalen www.teknologiskinfrastruktur.dk

30 forskellige facilitetsbeskrivelser er pt. lagt op under kategorien ”Materialeteknologi” og flere beskrivelser bliver lagt på i den kommende tid,

Læs fx om ”Overflademåling på mikro- og nanometerskala”, som DFM kan foretage i sit laboratorium.

Baggrunden for faciliteten er, at virksomheder har behov for konstant at udvikle nye og bedre overfladeegenskaber i sine produkter og for at kunne dokumentere kvaliteten af disse overflader, herunder, farve, glans, overfladestruktur samt elektriske og mekaniske egenskaber.

Som national metrologi institut er en af DFMs centrale opgaver at sørge for, at målingerne er sporbare til SI enheder og at give denne sporbarhed videre til dansk industri.

Læs mere her

www.teknologiskinfrastruktur.dk

For at gøre det nemmere for især små og mellemstore virksomheder at finde vej til GTS-infrastruktur, er der oprettet en portal med beskrivelser af GTS-faciliteter, som virksomheder kan benytte i deres forsknings- og udviklingsarbejde.

Formålet er at give dansk erhvervsliv et samlet overblik over de mange test- og demonstrationsfaciliteter, der findes hos GTS-institutterne.

Tjek databasen ud her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047