23948sdkhjf

Den samlede svejsebranche er repræsenteret på hi-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

Talkshows med blandt andre Chili Klaus og D-A-D-forsanger Jesper Binzer er på programmet, når den samlede svejsebranche under overskriften "Bliv en vinder i metalbranchen" indtager hi Tech & Industry Scandinavia.

 1.-3. oktober i MCH Messecenter Herning:

Få ny inspiration og idéer til effektivisering fra de førende virksomheder i svejsebranchen under hi Tech & Industry Scandinavia, hvor Svejsebrancheklubben, SBK, står klar med værdiskabende løsninger og et hav af spændende aktiviteter.

Succesen fra tidligere år med en fælles Svejsecafé gentages, og caféen vil foruden forfriskninger og netværksmøder danne ramme om flere inspirerende talkshows. Det overordnede tema er "Bliv en vinder i metalbranchen", og det udfoldes blandt andet gennem showet "Making it big time" med D-A-D-forsanger Jesper Binzer, som vil tale med erhvervspsykolog og fremtidsforsker Thomas Geuken om blandt andet ledelse, passion og fiasko - og om at opnå succes.

Chili, tankelæsning og Rat Rod Look-bil
Besøgende kan tillige se frem til at opleve den landskendte Chili Klaus, der vil udfordre publikums smagsløg og give en inspirerende peptalk om at forfølge sin idé. Også den psykologiske entertainer Niels Krøjgaard gæster Svejsecaféen med showet "Psykologisk Manipulation", der byder på både tankelæsning, mind control og illusioner.

Foruden oplæg får besøgende også mulighed for at komme helt tæt på den fantastiske, håndlavede Rat Rod Look-bil, som vandt DM i Dragracing i ProET-klassen i 2018. Bilen er inspireret af custom car-byggerne fra 1950'erne, og mange af bilens dele er specialfremstillede.

En bred branche
Medlemmerne af Svejsebrancheklubben, SBK, er virksomhederne Migatronic A/S, ESAB ApS, V. Løwener A/S, Kemppi A/S, Air Liquide Danmark A/S og AGA A/S. De deltager alle på hi-messen hvert fjerde år, hvor den nyeste udvikling inden for svejsning og skæring vises frem.

-Vi deltager på hi-messen som samlet branche for at vise, at vi støtter op om dansk industri. hi-messen er en dedikeret messe rettet mod jern- og maskinindustrien, og derfor skal vi selvfølgelig være til stede - både for at møde nuværende og nye potentielle kunder og også for at vise de unge, hvor mange veje man kan gå, hvis man vælger at arbejde inden for industrien, siger Lars Larsen, markedschef i AGA A/S, og tilføjer:

- Vi glæder os til at præsentere både produktnyheder, knowhow og innovative løsninger og samtidig vise bredden i vores branche.

Praktisk
hi Tech & Industry Scandinavia finder sted 1.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning, og Svejsebrancheklubben vil sammen med en lang række andre leverandører til svejsebranchen være at finde i Hal C på delmessen Værktøj, Svejsning og Produktionsudstyr. 

Kontaktinformation
Mona Jakobsen
Projektchef i MCH Messecenter Herning
Telefon: +45 23 21 60 86
E-mail: mj@mch.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.126