23948sdkhjf

scanOtech med ny hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af vores helt nye hjemmeside! Den nye site lancering er tilgængelig, og webadressen er www.scanotech.dk

Vores mål med denne nye interaktive hjemmeside er at give vores besøgende en nemmere måde at lære om scanOtech og SAMES KREMLIN produkter, know-how tjenester og løsninger samt at give den besøgende større mulighed for at gennemse oplysninger baseret på eget valg.

Blandt de nye funktioner indeholder siden integrerede sociale medier knapper til Facebook, youtube og Linkedin for at fremme bedre kommunikation med kunderne.

Vi opdaterer løbende vores indhold med nyttige oplysninger, artikler, nyheder, nyhedsbreve, firmakampagner og kundesucceser i afsnittende nyheder og highlights.

Vi håber I finder den nye hjemmeside brugbar og vil lade jer inspirere. Kontakt os gerne, for uddybende informationer eller besøg omkring jeres overfladebehandling.
         

God fornøjelse               

                               Partner og exklusiv distributør for SAMES KREMLIN

 Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Uanset hvilken opgave de måtte stå overfor så kan vi skræddersy og levere løsninger der kan reducere driftsomkostningerne, forbedre miljøet og selvfølgelig med en finish af høj kvalitet.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                             De mærker forskellen - også efter handlen

                                             Saml | Beskyt | Forskøn 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Send til en kollega

0.062