23948sdkhjf

Teknos på LIGNA 2019: Funktionelle overfladebehandlingsløsninger til træ

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknos A/S

Teknos præsenterer bæredygtige avancerede overfladebehandlingsløsninger til næsten alle krav i industrielle processer for indendørs træ.

Funktionalitet, omkostningsbesparelser, sikkerhed, bæredygtighed, udseende og følelse

De Teknos-løsninger, der præsenteres på LIGNA, omfatter en vandbaseret UV-maling til indvendige døre, et komplet udvalg af produkter til efterbehandling til præfabrikeret parket, indendørs og udendørs brandhæmmende overfladebehandlinger, lakker til LVT, DPL-laminat og kork, innovative løsninger til digital print og digital prægning samt antimikrobielt pulver til fittings. Som en særlig højdepunkt på LIGNA vil Teknos lancere to nye UV putty produkter, herunder den første pigmenterede 100 % UV-hærdende putty på markedet.

Læs mere om Teknos overfladebehandlingssystemer til de fleste krav i træindustrien 

PRODUKTLANCERINGER PÅ LIGNA: 

Ny UV-putty til lister, dørkarme, møbler og gulvbelægning - Maskinreparation af træoverflader i hurtige økonomiske processer
Teknos har udviklet to nye 100 % UV-hærdende putty produkter for klar og pigmenteret applikation. UVILUX Putty er en perfekt løsning til tidsbesparende maskinreparation af lister, dørkarme, møbler eller gulve med linjehastigheder på op til 100 m/min. 
Læs mere om Teknos fleksible behandlingsløsninger her.

Brandhæmmende overfladebehandling til træbeklædning og indendørs paneler - Brandsikkerhed takket være avanceret teknologi til overfladebehandling
Brandhæmmende overfladebehandling hjælper til at redde liv. Træbeklædning eller indvendige vægpaneler vil være sikrere med innovativ brandhæmmende TEKNOSAFE-overfladebehandling. Industriproducenter drager fordel af klassifikationer i henhold til internationale bygningsreglementer og fra den omfattende ekspertise hos Teknos' brandsikkerhedseksperter.
Læs mere om Teknos Innovative brandhæmmende overfladebehandlingsteknologi til træ her.

 

Mød Teknos A/S til Ligna 2019 på stand D76 hal 17.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknos A/S

Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
Teknos A/S

Send til en kollega

0.063