23948sdkhjf

Når lys kan lidt mere.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Loevschall A/S

Stigende fokus på lyset's heldbredsmæssige fordele fører ny lysteknologi ind på hospitalerne. Som en del af et større projekt har Loevschall A/S leveret pendler, der kan påvirke stemningen, til nye sansestuer på Nykøbing F. Sygehus.

Ved et enkelt tryk på en knap, kan ansatte på Nykøbing F. Sygehus ændre stemningen på specialdesignede sansestuer til demente. Det sker ved hjælp af lyde, billeder og lys.

Det har sat store krav til kvaliteten og teknologien af de enkelte komponenter, når der skal skabes forskellige stemninger ved hjælp af flere teknikker. Med god erfaring på området har Loevschall A/S løftet denne opgaven og leveret lys til projektet, som er styret af Modos.

Hvad kan lys gøre på en sansestue?

Lyset bidrager til at skabe forskellige scenarier ved kunne ændre farve. Ved at tone lyset i forskellige farver der kan egne sig til forskellige gøremål på forskellige tidspunkter af dagen, skabes der ro og rammer på sansestuerne. Ved at skifte lyset til en rød/varm tone kan man for eksempel skabe en rolig og afslappende stemning, der hjælper patienterne til at falde i søvn.

I Loevschall A/S har vi i lang tid udviklet lys, der både kan påvirke stemninger og helbred. Ud over at udvikle spots og spejle med LED i har vi en pendel-serie bestående af pendler med store overflader, høj Ra-værdi og blødt lys uden synlige LEDer. Det er disse pendler, vi har leveret til sansestuerne. Med vores store viden om lys, har vi gjort det muligt for personalet at kunne skifte farve i lyset samt at skifte fra varm til kold hvid.

Hos Loevschall A/S er vi begejstrede for muligheden for at integrere godt lys med fokus på helbred, og vi glæder os til fremadrettet at følge med forrest i udviklingen.

Læs hele artiklen fra TV2 her.

Eller se en kort video om pendlerne her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Loevschall A/S

Nikkelvej 11
8940 Randers SV
Danmark
Loevschall A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.096