23948sdkhjf

Flex Trim er klar med 2 nyheder på LIGNA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flex-Trim A/S

Flex Trim har gennem årene været ”first mover” i mange henseender. Og det er derfor også med stolthed at vi igen kan præsentere to nyheder på LIGNA, som afholdes fra den 27. maj til den 31. maj i Hannover.

Vi har i Flex Trim erfaret, at mange virksomheder allerede har taget robotterne til sig og at robotterne i dag udfører mange af dagligdagens ensformige og belastende opgaver.

Og vi må nok være ærlige og sige at slibning ikke er den mest sexede opgave i produktionen, da den ofte er forbundet med ikke ergonomisk korrekthed samt stor ensformighed. Så derfor er robotterne perfekte til netop slibning mm.

Ligeledes har det også vist sig, at ved integration af robotter forsøges virksomhedens konkurrenceevne, virksomhederne får en mere ensartet flow i produktionen, virksomhederne får mulighed for at forøge deres produktion og endda øge deres mulighed for at skabe flere produkter og muligheden for at ekspandere, og dermed skabe flere arbejdspladser. Så det er jo ren Win-Win.

Da vi også er klar over at ikke 2 opgaver er ens, har vi udviklet 2 slibeløsninger som begge kan bruges til automation/robotter – iSand Cobot og iSand HWY. Med disse 2 løsninger føler vi at vi rammer bredt og at vi nu kan nu tilbyde nem optimering i jeres produktion.

iSand Cobot er udviklet til kollaborativ robotter. Med denne løsning kan vi klare næsten alle former for slibeopgaver indenfor træ, metal og komposit. Så går du med ønske om et bedre produktions flow og dermed formindskede omkostninger, større output i produktionen så vil denne løsning være ideel for dig. Vores slibedel kan fås med både en pneumatisk og en elektrisk løsning.

iSand HWY er beregnet til større robotter, leveres med elmotor og kan integreres på nye som gamle robotter. Løsningen kan leveres fra 100 mm og op efter. Denne løsning gør, at du altid vil være klar til at løse selv de tungeste slibeopgaver.

Begge løsninger samt en UR-Robot vil kunne opleves på vores stand G20 Hal 17 til LIGNA.

På vores stand vil I også se en perfekt standard løsning hvor vores SandPerfect 600 nemt og sikkert samarbejder med robotten, og hvor robotten bringer emnet til slibemaskinen.

BOOK EN TEKNIKER:

Vi ved hvor svært og overskueligt det kan være at finde den helt rigtige børstepudsemaskine som netop passer til jeres produktion og behov, derfor tilbyder vi som noget helt nyt ”BOOK EN TEKNIKER ”.

Hvad går det så ud på??

Vi mødes på Flex Trims stand hvor vi tager en snak om jeres behov, og vi viser hvad vi kan tilbyde. Herefter tager vi jer i hånden og guider jer igennem de store maskinbyggere, så vi sammen sikre at I får den pudsemaskine som passer til jer.

Vi ved hvad der er godt, men vi har ikke nogen maskine-præferencer, så derfor er du som kunde sikret et neutralt synspunkt.

Lyder dette interessant kan du allerede nu ”Booke en tekniker” og sikre dig en tid ved at kontakte Jan Gjedde på + 45 20705312 eller på jg@flex-trim.com.

 

Sidst men ikke mindst…

Vi er som sagt atter klar til at vise LIGNA hvordan man med det rette slibeudstyr nemt og hurtigt opnår DEN PERFEKTE OVERFLADE.

Hvis I har slibeopgaver I gerne vil have vores hjælp til at løse, er vi naturligvis klar og I er velkommen til at kontakte en af vores tekniker på 96760128 eller vores Robotic afdeling på 96763423 eller cbj@flex-trim.com, hvor Casper Bjerregaard er klar til at hjælpe.

Vi håber, I kigger forbi vores stand i Hal 17 - G20, og får en snak med en af vores sælgere eller tekniker, eller blot for at nyde en rød pølse, som vi traditionen tro har med.

 

P.s.

Vi er ikke de eneste som har fået øjnene op, og opdagede at robotter og slibning går rigtig godt hånd i hånd, du kan derfor også opleve slibning med robotter på VOLPATO´S Stand Hal 11 - B02/1 og hos LESTA Hall 17 – D79.

 

Mød Flex-Trim A/S til Ligna 2019 på stand Hal 17 G20.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flex-Trim A/S

Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
Flex-Trim A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095