23948sdkhjf

JW Industri bringer stærke erfaringer ind i bestyrelsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af JW Industri A/S

Der er kommet nyt blod i bestyrelsen for JW Industri. Bestyrelsen byder velkommen til to erfarne herre i form af Tommy Gundelund Jespersen, som den en nye formand og Frank Roald Skovsted, der tiltræder som medlem af bestyrelsen.

Nye bestyrelsesmedlemmer vil se virksomheden efter i sømmene  
Tommy Gundelund Jespersen tiltræder som bestyrelsesformand. Han er bestyrelsesmedlem og tidligere CEO af KK Wind Solution, samt formand for Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brande kommune. Dertil tiltræder Frank Roald Skovsted, der har erfaring med økonomi, fabriksledelse og service supply chain aktiviteter fra forskellige virksomheder, som nyt bestyrelsesmedlem. Under præsentationen af bestyrelsesmedlemmerne til medarbejderne, knyttede de hver især et par ord omkring deres motivation for at blive en aktiv del af JW Industris fortsatte succes, samt udvikling af virksomheden.

Tommy Gundelund Jespersen
"Vi befinder os på et marked med hård konkurrence, derfor bliver en af de vigtigste opgaver for os at få gennemgå virksomhedens aktiviteter og udvikle de afdelinger der kan give os en konkurrencemæssig fordel. Jeg vil dog gerne understrege, at vi ikke ønsker at afskaffe afdelinger, men at vækste de afdelinger vi allerede har."

Frank Roald Skovsted
"Jeg mener, at det er vigtigt at bidrage med 'forskellige briller' i bestyrelsen. Jeg kommer med en stærk økonomisk forståelse og viden om hvordan man skaber motivation i en organisation. Jeg ser frem til at gøre JW Industri endnu bedre - i sammenspil med John og medarbejderne."

Om JW Industri
JW Industri er en avanceret og fleksibel stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Vi producerer, servicerer og udvikler specialmaskiner, delmaskiner, konstruktioner, komponenter af metal, hele produktionsanlæg og industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunden.

Vi rådgiver om, projektstyrer og procesoptimerer komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Vi arbejder globalt med både fødevare-, energi- og produktionsvirksomheder. Dertil driver vi maskinproducenterne Scanhugger og Nama.

Medlemsnyhed

Indrykket af
JW Industri A/S

Smedevej 7
7430 Ikast
Danmark
JW Industri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095