23948sdkhjf

Nyhed: Markedets enkleste skuffelys!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Loevschall A/S

Mens traditionelle lys-løsninger til køkkenskuffer er pladskrævende og ufleksible, er det nye skuffelys fra Loevschall A/S en kompakt og universel løsning, der passer til alle skuffer - og så gør de få komponenter det ekstra nemt at montere!

Ét af de steder i køkkenet, hvor det altid har været svært at få et ordentligt lys, er i køkkenskufferne. Traditionelle lys-løsninger til køkkenskuffer er pladskrævende og ufleksible, og hver størrelse skuffe har været afhængig af sin egen lysbøjle.

Nye skuffetyper er derudover blevet væsentligt mindre end hidtil, hvilket har gjort det endnu sværere, idet plads til eftermonteret lys er nærmest ikke-eksisterende. 

Loevschall A/S har derfor udviklet en lille, kompakt og universel lysløsning, der kan passe i alle skuffer uanset størrelse.

Produktet består af færre og simplere komponenter, end man ser i de traditionelle løsninger. Det tænder automatisk når skuffen åbnes, og ved hjælp af særligt designede linser skabes der et jævnt og godt lys i hele skuffen.

Skuffelyset kan placeres i skuffens sider eller top, og det unikke design har en højde på KUN 6 mm, så løsningen også passer til skuffer med meget lidt plads.

Du finder meget mere information om skuffelyset på Loevschall.dk og sparer lige nu 50% på et testkit, så du selv kan opleve den nemme montering:

http://www.loevschall.dk/vare/skuffelys/

http://www.loevschall.dk/vare/skuffelys-top/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Loevschall A/S

Nikkelvej 11
8940 Randers SV
Danmark
Loevschall A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078