23948sdkhjf

JLM Teknik kan nu præsentere en verdensnyhed i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af JLM teknik ApS

Den næste generation af ekstremt støjsvage vakuumløftere.

Piab har udviklet piLIFT SMART og den er virkelig noget helt nyt – på alle måder. JLM Teknik har forhandlingen af Piab vakuumløftere i Danmark og vi glæder os til at præsentere dette enestående produkt på det danske marked. Piab piLIFT SMART er bare smartere, hurtigere og stærkere.

Piab kombinerer det bedste fra vakuum med den nyeste teknologi indenfor energibesparelse, lyddæmpning og en brugervenlig dataflade. Piab piLIFT SMART er enhåndsbetjent og kræver ikke ekstraudstyr for at ændre på betjeningen af venstre- og højrehåndede. Den er meget brugervenlig og udformet, så den kan bruges ergonomisk korrekt. Piab piLIFT SMART har også fået en ny teknologi som gør at den kun vil flytte et emne, hvis det kan gribes fast. Piab piLIFT SMART kan løfte helt op til 40 kg og har derfor mange anvendelsesmuligheder på det danske marked.

At bruge vakuum til at løfte med, er ingen nyhed, men at få lydniveauet ned har altid været et mål i sig selv. Dette har den nye piLIFT SMART fra Piab og lyden fra vakuum er nu reduceret, så man knap registrerer det.  Med den nye piLIFT SMART kan man indsamle data så man kan se hvor mange emner den enkelte vakuumløfter har løftet, hvor meget emnet har vejet, hvornår det er tid til service og generelt hjælpe til med at strømline arbejdsprocessen og højne effektiviteten.

Med Piab piLIFT SMART mindsker du arbejdsskader samt slid på ryg, nakke, lænd og skuldre. På den måde er piLIFT SMART med til at mindske sygefraværet, højne produktiviteten og fjerne risikoen for skader på det danske arbejdsmarked. Piab arbejder hele tiden på at udvikle vakuumløftere, så ergonomisk korrekt som muligt. At passe på sine medarbejdere er med tiden blevet den højeste prioritet på det danske arbejdsmarked.

Hvad er værre end at tabe varer på gulvet og så smide det ud bagefter, fordi ens vakuumløfter ikke kan suge ordentligt? Det er aldrig rentabelt at smide penge i skraldespanden, så hvad med at investere i en vakuumløfter som kan holde suget og blive ved med at gribe fast i emnet uanset hvor længe du har brug for det? Piab piLIFT SMART griber ikke fast i et emne medmindre den kan holde suget. På denne måde er du sikret at piLIFT SMART ikke taber emnet utilsigtet. piLIFT SMART løfter op til 40 kg og med den enkelte enhåndsbetjening, så kommer dine løfteopgaver til at gå som en leg.

Har du lyst til at høre mere om den nye vakuumløfter, kan du kontakte JLM Teknik på følgende måder:
Mail: info@jlmteknik.dk

Tlf nr: 98576060

Besøg vores hjemmeside på www.jlmteknik.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JLM teknik ApS

Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Danmark
JLM teknik ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.078