23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny coating betyder at beslag kan monteres udendørs

ZPRO er navnet på en ny type coating fra Simpson Strong-Tie som betyder at beslag kan monteres udendørs også på steder hvor de kommer i direkte kontakt med regn.

ZPRO coating er udviklet som et prisvenligt alternativ til rustfrit stål, så folk med god samvittighed kan montere beslag udendørs uden at blive ’ruinerede’. ”De fleste ved godt at man bør anvende A4 rustfrie metalbeslag når de monteres udendørs og kommer i direkte kontakt med regn. Prisniveauet på rustfrit stål er dog så høj at mange vælger at se bort fra dette og anvender almindeligt galvaniseret stål i udendørs uoverdækkede samlinger. ZPRO er en mellemting mellem standard galvaniseret stål og rustfrit stål, men prismæssigt ligger ZPRO beslagene betydeligt under de rustfrie beslag.” udtaler Ricki Mortensen, Markedschef hos Simpson Strong-Tie A/S.

Det stærkeste alternativ udendørs

Med beslag udført i ZPRO materiale tilbyder Simpson Strong-Tie nu muligheden for at lave udendørs samlinger med samme korrosionsbeskyttelse som ved brug af ekstra varmforzinket stål med 55 my zink - korrosionskategori C3 (EN ISO 12944). ZPRO beslagene skal ikke ses som et direkte alternativ til A4 rustfrit syrefast stål da dette stadig er klart mere holdbart i korrosive miljøer, men ZPRO klarer sig fint i de fleste almindelige udendørs installationer i mange år og vigtigst klarer det sig langt bedre en almindeligt galvaniseret stål.

Produceret i Danmark

ZPRO beslagene produceres på Simpson Strong-Tie’s produktionsanlæg i Boulstrup, hvor virksomheden i mere end 60 år udviklet og produceret bygningsbeslag af højeste kvalitet til den danske byggebranche.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Kontaktperson

FL
Frederik Lindgaard
FLindgaard@Strongtie.eu

Send til en kollega

0.078