23948sdkhjf

Professionelle WOCA-løsninger rulles nu også ud i den danske gulvbranche

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOCA Denmark A/S

WOCA Denmark lancerer nyt komplet sortiment af behandlingsprodukter til professionelle gulvlæggere som pendant til det stærke Trip Trap-brand, som henvender sig til gør-det-selv-folket.

WOCA Denmark er specialister i behandling af træ og udvikling af naturlige olier, men har gennem årene oparbejdet stærke kompetencer i lak, lud og bejdser. Virksomheden har stor succes i udlandet og er blandt andet markedsledende i adskillige lande. Nu er turen for alvor kommet til Danmark. Ønsket bag lanceringen af et nyt professionelt produktsortiment herhjemme er at tilgodese den danske gulvbranche i højere grad og introducere nye spændende produkter på markedet, f.eks. Invisible Oil, et komplet lak-sortiment og produkter til indfarvede gulve.

 ”Vi har to brands på markedet, men de har vidt forskellige målgrupper. Vores Trip Trap-koncept henvender sig til private og gør-det-selv-folket i forhold til plejeprodukter, mens det nye WOCA-koncept er et komplet, fleksibelt system af behandlingsprodukter, som gør fagmanden i stand til at imødekomme kundernes ønske om et specielt look i forbindelse med renovering af trægulve”, siger salgschef Paw J. Olsen fra WOCA Denmark.

 Det komplette WOCA-sortiment byder på spændende kvalitetsløsninger til gulvbranchen og omfatter et bredt sprektrum af produkter som kan opfylde specifikke kundeønsker – hvad enten det er det lyse nordiske, det rå ubehandlede drivtømmer eller det patinerede look der ønskes. Produkterne er af 100 % dansk kvalitet, og udvikles og produceres med bæredygtighed og sikkerhed i tankerne. Alle WOCA-produkter distribueres via gulvgrossisterne i Danmark. Læs mere på www.woca.dk.

 Om WOCA Denmark A/S
WOCA Denmark har haft en meget stærk position på det danske marked i 50 år. Produktsortimentet omfatter et komplet system til forbehandling, grundbehandling, pleje og vedligeholdelse af både indendørs og udendørs træ og andre overflader. Alle produkter bliver udviklet og produceret i Danmark og sendes herfra videre til mere end 60 lande verden over, hvor de forhandles via lokale distributører. Virksomheden har hovedsæde i Lunderskov ved Kolding og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere i Danmark.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOCA Denmark A/S

Tværvej 6
6640 Lunderskov
Danmark
WOCA Denmark A/S

Send til en kollega

0.078