23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ude efter testfaciliteter inden for byggeri og anlæg?

3D betonprint og klimakammer til test af store komponenter er blot to eksempler på faciliter, du finder beskrivelser af i kategorien ”Byggeri og anlæg” på hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk.

Vil du gerne have et overblik over den teknologiske infrastruktur af laboratorier og testfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv? Og mere specifikt inden for byggeri og anlæg? Så er der mulighed for det, hvis du besøger databasen teknologiskinfrastruktur.dk

34 forskellige facilitetsbeskrivelser er pt. lagt op under kategorien ”byggeri og anlæg” og flere beskrivelser bliver lagt på i den kommende tid, fx når nye faciliteter åbnes.

Læs fx mere om ”Virkelighedstro tests af sikringsløsninger”, der beskriver DBI’s sikringstekniske testfaciliteter, hvor fysiske sikringsløsninger af enhver art kan testes med virkelighedstro metoder. De virkelighedstro tests kan anvendes af sikringsansvarlige, der vil undersøge, om forskellige løsninger i forskellige kombinationer lever op til deres krav i forhold til den risiko, de skal minimere. Dermed opnår de sikringsansvarlige en forståelse for modstandskraften i de valgte kombinationer og får en reel gennembrudstid for løsningerne. 

Tjek databasen ud her og se de mere end 113 beskrivelser af GTS-infrastruktur.

Foto:  FORCE Technology. Klimakammer til test af store komponenter.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047