23948sdkhjf

Vi ses til Interzum!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Häfele Danmark A/S

Tiden nærmer sig for årets store møbelbeslags-event i dagene fra 21. til 24. maj i Køln.

Vanen tro vil Häfele præsentere en bred vifte af nyheder i de mange kategorier af møbelbeslag og -tilbehør vi kan tilbyde. 

Vores eget Loox LED-program har nok engang fået tilført nye emner og features så vi kan tilbyde markedets nok bredeste og mest innovative program der er let at benytte for vores kunder. Programmet spænder nu fra løsninger til private hjem til de mest krævende opgaver med indretning af hoteller, butikker og biblioteker. Programmet er godkendt til anvendelse i hele verden. 

Der vil også blive vist nye muligheder med udtræk til skuffer i tre kategorier samt færdige skuffeløsninger i flere prisklasser til køkken, butiksinventar og kontor. Vi garanterer at der vil være noget nyt at se for alle vores kunder, og vi glæder os til at møde jer på standen. 

Vi vil tirsdag være repræsenteret af Jesper og Peder, og fra onsdag vil Pia, Allan og Ejler også være at træffe på standen. Vi kan være svære at finde på den store stand så hold jer ikke tilbage fra at spørge de søde receptionister hvis I ikke kan finde os. Vi har et kaldeanlæg så de nemt kan få fat i os. Endnu bedre er det måske at varsle jeres besøg og aftale en tid med os for at være på den sikre side.

Vel mødt!

Mød Häfele Danmark A/S til Interzum Cologne 2019 på stand Hal 7 - stand C-040 m.fl..

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Häfele Danmark A/S

Elskjærbakken 3
7800 Skive
Danmark
Häfele Danmark A/S

Send til en kollega

0.128