23948sdkhjf

Mød Gibotech på LIGNA

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Mød os sammen med CMS og hør, hvordan vi får robotter til at arbejde sammen med CNC maskiner i skræddersyede automationsløsninger.

130.000 kvadratmeter, 1500 udstillere, 93.000 besøgende. Der bliver gang i den når årets messe inden for træindustrien finder sted i Hannover til maj.

Over 1.500 virksomheder samles i Hannover i maj for at vise fremtiden for træbearbejdning og tømmerforarbejdning. Uanset om det handler om digitalisering, automatisering, IoT-platforme eller kollaborative systemer, er LIGNA stedet, hvor innovative løsninger vises for første gang. Næsten 130.000 kvadratmeter bliver besat af udstillingsstande med de nyeste træbearbejdning- og tømmerforarbejdningsanlæg, maskiner og værktøjer.

Høj præcision, høj hastighed, store bearbejdningsområder, nem betjening – det er nogle af nøgleordene for de cnc maskiner, vores samarbejdspartnere fra SCM og CMS tilbyder.

-Vi har specialiseret os i at lave kundetilpassede løsninger, hvor robotter og maskiner arbejder sammen for at skabe en mere sikker, integreret og optimeret produktion. Det understøtter både effektivitet og kvalitet og giver medarbejderne tid til at fokusere på flere værdiskabende opgaver. Derfor er vi selvfølgelig med på Ligna for at vise, hvilke muligheder der er for at lave automationsløsninger med robotter i forbindelse med maskinbearbejdning, siger Mikkel Bjerregaard, salgsdirektør i Gibotech.

Du finder Gibotech på stand C56 i hal 13 sammen med CMS, der vil vise deres nyeste løsninger til træindustrien.

Igen i år vil LIGNA være industriens udstillingsvindue for de nyeste løsninger. Mange udstillere timer deres udviklingscyklus til at falde sammen med messens afholdelse hvert andet år, og besøgende kan derfor forvente at se innovative løsninger på tværs af mange kategorier, lige fra skovbrugsteknologi, møbel-og vinduesfremstilling, til værktøjssystemer og overfladeteknologi. De kan også se live demonstrationer af fuldt funktionelle møbelproduktionsanlæg, lære om IoT platforme til industri 4.0 og de nyeste R&D projekter, og være i stand til at deltage i netværks arrangementer.

www.ligna.de

Mød GIBOTECH A/S til Ligna 2019 på stand C56, hal 13.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.137