23948sdkhjf

Spar tid og penge på temperaturkalibrering i den maritime industri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ametek Denmark A/S

Ny JOFRA MTC-650A Marine temperaturkalibrator giver mulighed for at spare op til 66% på budgettet for rekalibrering, stadig sikres høj præcision, brugervenlighed og arbejdssikkerhed meget højt, som det bør når man arbejder til søs.

AMETEK STC er glade for at præsentere den nye JOFRA MTC-650A Marine temperaturkalibrator. MTC-650A er DNV godkendt, har en forbedret brugerflade med simpel navigation, og nu også hele tre års rekalibreringsinterval, hvilket gør denne model helt optimal til den maritime industri.  

Planlægning og afsat tid til kalibrering på laboratorium er ikke alene omkostningsfuldt, men tager tid fra skibet. Den nye MTC-650A skærer denne rutine ned til hvert 3. år, hvilket reducerer kalibreringsomkostningerne og tiden væk fra skibet med 66%.

Den nye temperaturkalibrator arbejder i temperaturområdet 28 til 650°C, med en stabilitet på ± 0,1°C, et-årspræcision på ± 0,9°C og tre-årspræcision på ± 1,8°C for det fulde temperaturområde. MVI kredsløb sikrer stabiliteten trods eventuelle variationer i netspændingen.

MTC-650A er udstyret med et simpelt og intuitivt brugerinterface og velkendte funktioner som automatisk switch test og autostepping er let tilgængelige med one-touch knapper. Farvede sikkerhedsikoner i det tydelige display gør det nemt og sikkert at arbejde uden risiko for at få frostsår eller brænde sig. Stabilitet vises med nedtælling, så arbejdsgangen let kan tilpasses.

MTC-650A er en robust letvægts-kalibrator, designet og samlet i Danmark, med henblik på en hverdag til søs. Det er muligt at købe en kuffert, der giver ekstra sikkerhed ved opbevaring og når kalibratoren flyttes fra destination til destination. Kufferten ikke bare beskytter kalibratoren, men har også plads til bøsninger, støtterør, kabler, manualer og stik så alt er samlet.

JOFRA er en del af AMETEK STC, der udvikler og leverer kalibreringsinstrumenter indenfor temperatur, tryk og processignaler via brands som Crystal og netop JOFRA. JOFRA benyttes i dag verden over på grund af den høje præcision, stabilitet og driftssikkerhed. For mere information, besøg www.ametekcalibration.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ametek Denmark A/S

Gydevang 32-34
3450 Allerød
Danmark
Ametek Denmark A/S

Billeder & videoer

bøsninger både standard og individuelle kan betjene mange forskellige sensorer, samtidig temperatur kalibrering med simpel brugerflade og advarsel hvis bøsningen er for varm eller kold - det giver arbejdssikkerhed til søs

Send til en kollega

0.086