23948sdkhjf

Den seneste udvikling inden for behandling af pulver

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Powtech er den førende messe indenfor behandling af pulver, hvor man kan se det nyeste indenfor screening, blanding, transport, dosering, granulering og mange andre processer.

Messen afspejler den aktuelle udvikling inden for proces-teknologier og instrumenter, ligesom den giver et unikt indblik i en lang række industrier fra glas, byggematerialer og papir til kemikalie-, fødevarer- og den farmaceutiske industri.

Pentair viser løsninger til filter-rensning
AVS er eneforhandler af Goyen/Mecair produkter i Danmark. Pentair udstiller på messen igen i år og viser en lang række Goyen/Mecair produkter og services inden for filter-rensning. Der er fokus på miljørigtige løsninger til industrien, uanset om det drejer sig om enkelte komponenter eller komplette løsninger.

Eclipse viser løsninger til magnetisk filtrering
AVS forhandler også produkterne fra Eclipse Magnetics, der er blandt de førende på markedet inden for magnetisk filtrering. Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning. Disse partikler forårsager bl.a. ekstra slid på systemet samt en forringet kvalitet i overfladebehandlingen af emner.

Skal du besøge Powtech?
Så kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker at mødes eller vide mere om støvfilter-rensning eller magnetisk filtrering. Derudover er Pentairs og Eclipses stand et besøg værd!

Powtech finder sted den 9. – 11. april 2019 i Exhibition Centre, 90471 Nürnberg
Du finder Pentair i hal 3, stand 321 og Eclipse Magnetics i hal 3, stand 441

Se mere om Powtech her
Se mere om Goyen/Mecair støvfilter-rensning her
Se mere om magnetisk filtrering her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141