23948sdkhjf

Bolig: Trends og tendenser i 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Vi er gået ind i et nyt år, og et nyt år betyder også nye trends og tendenser i danskernes hjem.

Det kan være spændende at spå og komme med forslag til, hvad der kommer til at trende i det nye år. Der er mange muligheder, og det er altid spændende, når der sker noget nyt. Et nyt år er ofte lige med, at man sætter sig et mål eller laver et nytårsfortsæt, og det kan man også gøre i forbindelse med boligen. Ved at kigge fremad kan man skabe noget ekstra, der bliver fedt og spændende at begive sig ud i.

Så hvis man vil prøve at gøre noget nyt for boligen, og hvis man samtidig vil skabe noget elegance og personlighed i hjemmet, så er det nu, man skal gøre det. For det er nu, de nye tendenser begynder at vise sig og røre lige så stille på sig. Dette gælder blandt andet farver, hvor vi i 2019 vil se mere til farverne grå, brun og beige, hvor vi altså bevæger os over mod de mere jordnære farver. Derudover forbliver retrostilen en større del af boligindretningen.

Farverne grå, brun og beige dominerer
Vi skal ned på jorden igen. Det kan i hvert fald ses i de farver, der kommer til at dominere i år 2019. Det er nemlig farverne grå, brun og beige. Disse farver kommer både til at sætte sit præg på pyntegenstande og møblerne i boligen. Spisebordsstolene kan allerede nu findes i disse smukke farver, og samtidig er der mulighed for at få gratis fragt på spisebordsstole.

Hos Unoliving hjælper de ofte b2b kunder, med at indrette nye kontorer eller mødelokaler. Udvalget er stort så det er nemt at blive inspireret til nye driftige kontormiljøer.

Hertil er det også muligt at finde spiseborde i samme stil, så det bliver en kombination, der vil få boligen og spisestuen til at blive helt og aldeles nede på jorden. Det giver sig til kende i indretningen, men også personligt hos de mennesker, der befinder sig i boligen. Den måde, man indretter hjemmet på, smitter af på én, og derfor er det også vigtigt, at man får det, som man vil have det, så det både er personligt, men også elegant og stilet.

Endnu mere retrostil
Det er ikke nyt, at møblerne i boligen godt må være af retrostil. Når man kombinerer det med en mere moderne stil, får man ofte et flot resultat, der virkelig kan give noget helt særligt til hjemmet. Tendensen er nu, at man kommer til at se, at mange muligvis søger endnu længere tilbage i retrostilen. Folk er ikke længere bange for at tage noget, der har været der for mange år siden med ind i sit hjem og give det en helt ny og mere nutidig betydning.

Der er også plads til varmen
Det er ikke kun de jordnære farver, der vinder indpas. Det er også de varmere pastelfarver, vi kommer til at se i de danske hjem. Det er især væggene, der har mulighed for at blive en del af boligen, som kan varme det hele lidt op som kontrast til nogle af de mere jordnære møbler. Kontraster kan give et smukt sammenspil i et hjem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.076